Μέ αφορμή τήν Γιορτή (2008) τής Μητέρας.7!!...

 

Μέ αφορμή τήν Γιορτή τής Μητέρας.7!!...

(Κυριακή, 11 MaWioy 2008) 11:08

Η Λίτσα μου είπε να προσθέσω και άλλα 2 πλυντήρια, που είναι πεζό, αλλά χρήσιμο ως πληροφορία.

Ένα Τριαντάφυλλο για τη Γιορτή σας ευχόμενοι να πασχίζετε διαρκώς και αγογγύστως για την αειφόρο Ανθοφορία των Βλασταριών σας…

Και είναι καταπληκτικό και χαρακτηριστικό παράδειγμα πώς μπορεί μία Ιδέα και Σκέψη να πάρει Σάρκα και Οστά. Διάβασα την παραπάνω παράγραφο στη Λίτσα με διακοπές (λόγω συγκίνησης) και τελειώνοντας με έπιασαν λυγμοί μετά δακρύων, όταν τελείωσα και άκουσα ένα τυπικό «Μάλιστα».7!!

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το κόκκινο τριαντάφυλλο, που βρίσκεται κάτω από την (ερυκιά) κορομηλιά γράφοντας το κείμενο με λευκά γράμματα πάνω στα πράσινα φύλλα και είναι μία από τις φωτογραφίες, που έστειλα χθες. Σήμερα απευθύνεται (σέ) «προς νυν και μέλλουσες Μητέρες». Μπορούν να το διαδώσουν (κυκλοφορήσουν, επεκτείνουν, κοινοποιήσουν κλπ.) σε φίλες και γνωστές. Να τυπώσω και μία για τη μάνα μου; Και βέβαια να τυπώσω και 1 για τη Λίτσα, που μπορεί να συγκινηθεί και να κάνει κάποιο εποικοδομητικό Σχόλιο.

Μόλις σκέφτηκα ότι μπορώ να το στείλω και στις Δασκάλες, που γνώρισα την Παρασκευή στα πέριξ τού ΚΑΜΠΑΝΗ χωρία, εφόσον έχουν Διαδικτυακό Τρόπο Επικοινωνίας (ΔΙ.Τ.Ε.).

ΤΩΡΑ σκέπτομαι ότι θα μπορούσα να κάνω (κάποια Σεμινάρια) κάποιες Μυήσεις σε Αγαπημένες Ασχολίες ή Ενδιαφέροντα (Φωτογραφία, Υπολογιστές, Αλληλογραφία, Συζήτηση κ.α.)10!! Όσοι δεν ασχολούνται με τις Νέες Τεχνολογίες, μπορώ να τούς το δίνω σε Κλασσική Μορφή, όπως έδωσα την Παρασκευή την Κάρτα τού 2008 στο «Γαλλικό Σχολείο»!!!

Η Λίτσα τραγουδάει για το Νοητό Ήλιο της Δικαιοσύνης, αλλά δεν μού λέει τίποτε το άσμα, ενώ Π.Π.Α. (η Π.Π.Λ.Α. Πιπίλα= Πέραν Πάσης Λογικής Αμφιβολίας) δεν λησμονάω τούς γύρω και την χώρα μου κι ας μην είμαι τής Δικαιοσύνης Ήλιος Νοητός, αλλά προσπαθώ να γίνω της Ανθρωπιάς Εκπρόσωπος Απτός.7!! Τι έχω γράψει το άτομο εν τη ρύμη της Σκέψεώς μου.

Πόσο αγκυλωμένη μου φάνηκε χθες μία «ποιήτρια», που συνεντευξιάστηκε και την παρακολούθησα προς το τέλος… Η Λίτσα είπε ότι μπορώ να γράψω σαν αυτή, αλλά χρησιμοποιώ μεγάλες προτάσεις!!!

Γιά.Σα.ς (κι εξομολογητικώς κοντά σας)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με αφορμή 2 Φωτογραφηθέντες μαθητές Της.7!!

Περι Αθάνατης Φιλοσοφίας.7!!...

Με αφορμή την Φιλία τών Παιδιών.7!!